Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa

de LeBlogPiquant in Mancaruri de post, 16 Noi 2010 | 13437 vizualizari

 

O alta reteta plina de savoare, de post! Cine zice ca postul e greu de tinut?

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe grasane,
  • 1 ardei iute tocat,
  • 1 lingurita de Garam Masala,
  • 1/2 lingurita de chimen 
  • 1/2 lingurita de coriandru, zdrobite in mojar ( sau gata pisate, daca aveti)
  • 1lingurita de tumeric,
  •  1 lingura de zeama de lamaie,
  • 100g faina,
  • 3 linguri apa rece.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa:

Taiati cepele feliute subtiri, puneti-le intrun bol si adaugati celelate ingrediente. Daca compozitia e prea uscata, mai adaugati un pic de apa.

Apoi bagati compozitia la frigider pentru jumatate de ora, cat sa se imprieteneasca aromele unele cu altele.

Prajiti-le in ulei incins, in transe mici. Eu le asez pe hartie absorbanta dupa ce le scot din tigaie (ma face sa cred ca sunt un pic mai light asa... desi am impresia ca ma insel singura :p)

Daca ti-a placut reteta noastra "Onion Bhaji - chiftelute indiene cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de post cu legume la cuptor