Omleta lui Andrei

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 5 Sep 2012 | 4017 vizualizari

 

Andrei a ochit semintele de dovleac si doreste o omleta cu ele . , sa aiba si branzica si sa nu fie ,, asa, stii , goala '' adica fara ceva carne :D. Cum comanda nu e greu de onorat uite aici :

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 50 gr branza burduf
  • 100 gr sunca
  • 1 lingura seminte dovleac decojite
  • 1 lingura ulei
  • patrunjel verde
  • ardei rosu Kapia
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta lui Andrei:

Incingeti o tigaie teflonata cu putin ulei in ea .

Puneti sunca taiata cubulete si semintele de dovleac .

Deasupra aruncati ouale bine batute cu sare  ,din loc in loc presarati branzica si patrunjel verde .

Serviti cu legumele preferate .

TIPS-URI

1

Preparati la foc mic cu un capac deasupra , astfel omleta nu va trebui intoarsa si va ramane aspectuosa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta lui Andrei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Bundas Kenyer (paine cu ou)