Omleta la cuptor cu cartofi

de Angelina_Elena in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 5012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g cascaval Delaco Sofia
  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri crema de branza cu smantana Delaco
  • 1 lingura smantana
  • unt pentru uns vasul
  • ulei
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu cartofi:

Cutaram si spalam cartofii, apoi ii taiem cubulete.

Punem o tigaie de ceramica la incins cu putin ulei in ea, si rumenim cartofii pe ambele parti.

La final presaram putina sare, apoi ii scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de ulei.

Intr-un bol punem ouale, crema de branza, smantana, cascavalul dar pe razatoarea cu ochiuri mici, sare si piper dupa gust si omogenizam.

Adaugam cartofii peste amestecul de oua, omogenizam usor apoi punem compozitia intr-un vas uns cu unt.

Dam vasul la cuptorul preincalzit la foc mediu, pana cand omleta se rumeneste usor.

Se serveste calda, cu smantana si/sau salata!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]