Omleta la cuptor

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 4 Iun 2011 | 6824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa potrivita
  • 200 g ciuperci
  • 1 cartof fiert taiat cubulete
  •  Cateva masline feliate
  • 30 ml ulei
  • 1 legatura marar verde
  • Sare si piper dupa gust
  • ½ lingurita busuioc uscat  
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor:

Se caleste ceapa, ardeiul si ciupercile taiate marunt in 2 linguri ulei. Se condimenteaza cu sare si piper, se presara busuiocul uscat si se adauga cartoful fiert taiat cubulete si maslinele feliate. Se mai lasa pe foc 5 minute. Se tapeteaza o forma cu uleiul ramas si se pune compozitia de ciuperci si cartofi in ea. Se mixeaza ouale cu un praf de sare si se pun peste compozitia din forma. Se da la cuptorul incins iute pentru 10-12 minute. Se scoate de la cuptor si se presara marar verde. Se poate servi cu telemea de vaca sau branza de capra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cornulete sarate cu Ceva Fin de la Delaco