Omleta cu spanac

de Lau in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 3307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 300 g spanac
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu spanac:

se curata ceapa si se caleste putin

se adauga spanacul si usturoiul pisat

se lasa putin sa se caleasca impreuna

se bat ouale cu sare si se adauga peste spanac, se amesteca si se scoate pe o farfurie

noi am servit cu pulpa de porc la tava

a fost delicioasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton, rosii si mozzarella