Omleta cu oua de gasca si cartofi

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2010 | 10106 vizualizari

 

pt un mic-dejun copios

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 2 fire de ceapa verde
  • 2 oua de gasca
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • patrunjel
  • cascavl ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu oua de gasca si cartofi:

se spala cartofii, se taie rondele si ii punem la prajit, nu trebuie sa iasa crocanti, asa ca punem un capac peste ei, cand sunt gata ii luam si ii punem intr-o farfurie, calim ceapa, punem cartofii si peste ouale batute cu sare,  piper si bioaua.

Intoarcem pe ambele parti cu ajutotul unui capac.

deasupra punem cascavalul ras si verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu oua de gasca si cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti