Omleta cu dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 7754 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2-3 dovlecei(depinde cat sunt de mari ai mei erau mici,verzi si cu floare:D)
  • sare,piper
  • parmezan ras(3-4 linguri)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete sau cum doriti si ii punem la calit cu putin ulei,ii lasam 1-2 minute apoi punem un pahar cu apa,putina sare si lasam sa fiarba pana scade toata apa.

Intre timp batem ouale cu putina sare,piper si parmezanul ras,apoi adaugam dovleceii,amestecam si punem totul intr-o tigaie incinsa unsa cu ulei.

Cand partea de jos e rumena cu ajutorul unei farfurii sau a unui capac intoarcem omleta si o coacem si pe cealalta parte.

O servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Crochete de dovlecei cu mozzarella