Omleta cu dovlecei

de lilik in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2011 | 7999 vizualizari

 

simplu si delicios

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 2-3 dovlecei(depinde cat sunt de mari ai mei erau mici,verzi si cu floare:D)
  • sare,piper
  • parmezan ras(3-4 linguri)
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecei:

Spalam dovleceii si ii taiem cubulete sau cum doriti si ii punem la calit cu putin ulei,ii lasam 1-2 minute apoi punem un pahar cu apa,putina sare si lasam sa fiarba pana scade toata apa.

Intre timp batem ouale cu putina sare,piper si parmezanul ras,apoi adaugam dovleceii,amestecam si punem totul intr-o tigaie incinsa unsa cu ulei.

Cand partea de jos e rumena cu ajutorul unei farfurii sau a unui capac intoarcem omleta si o coacem si pe cealalta parte.

O servim calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

lilik 1

10.04.2011, 21:12

kamy trebuia,doar nu era sa-i las flamanzi

lilik 1

10.04.2011, 21:13

mena serveste draga mea
multumesc tuturor

divainbucatarie 1

11.04.2011, 09:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv bulete de cartofi