Omleta cu ciuperci

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 8 Feb 2014 | 13682 vizualizari

 

Cand suntem toti ai casei dimineata impreuna, ne place sa servim omlete la micul dejun. Pt azi am facut una mai consistenta, cu ciuperci si putina friptura de pui ramasa de la masa de pranz...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva ciuperci champinion(5-6 bucati)
  • bucatele de friptura de pui
  • cateva fasii de ardei gras rosu
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fasii de cascaval
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Ciupercile spalate, le taim in sferturi si le calim la foc iute intr-o lingura de ulei. Adaugam cateva bucatele de ardei rosu si calim la foc iute pt 2-3 minute. Adaugam bucatele de friptura de pui, sare si piper dupa gust, ouale batute cu un praf de sare. Reducem focul la minim, punem capac pe tigaie si lasam pana omleta se umfla, aproximativ 5-7 minute. Peste omleta fierbinte punem fasii de cascaval, obtinute prin "raderea" cascavalului cu aparatul de curatat legume. Serviti calda cu salata, muraturi sau cu ketchup de casa. Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun....cu dovlecel