Omleta cu ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2011 | 6624 vizualizari

 

Mic dejun rapid si satios, tare, tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • 50 g branza telemea
  • 1 lingura cu marar proaspat tocat fin
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Se incinge uleiul intr-o tigaie teflonata, se adauga ciupercile feliate si se lasa 1 minut la inmuiat. Ouale se bat bine, se adauga telemeaua rasa, mararul tocat si putin piper. Se rastoarna ouale peste ciupercile din tigaie si se lasa la foc mic pana se incheaga, se intoarce omleta si pe partea cealalta. Intre timp se pregatesc 4 felii toast prajite, se garnisesc cu rucolla sau cu salata verde, iar deasupra se aseaza cate o bucata de omleta. Se serveste alaturi de rosii cherry si bacon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi frantuzesti (Cartofi gratinati)