Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră

de DinDragostePentruGatit in Aperitive / Garnituri, 22 Iun 2012 | 5714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 ouă;
  • 1 ceapă mică;
  • 1/2 ardei roşu;
  • 1/2 ardei verde;
  • o felie telemea de capră;
  • 1/2 lgţ oregano;
  • un cubuleţ unt;
  • ulei de floarea soarelui;
  • parmezan ras (opţional);
  • sare,
  • piper proaspăt măcinat.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră:

Se încinge tigaia, se pune untul şi un strop de ulei de floarea soarelui, se căleşte 1-2 minute ceapa, apoi se adaugă ardeii.

Se amestecă ouăle cu brânza, oregano, sare (după gust) şi piper proaspăt măcinat. 

Se toarnă peste legumele uşor călite. 

Se prăjeşte la foc mic, se întoarce precum clătitele.

Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Opţional, se presară parmezan ras.

2

Se potriveşte de minune c-o felie de pâine prăjită cu ulei de măsline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ardei, ceapă şi brânză de capră" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omletă cu de toate