Nourasi de cocos

de Anastasia in Dulciuri, 16 Ian 2011 | 4415 vizualizari

 

Va prezint cu drag noua gospodina a casei :) nepotica mea Olguta !

 

INGREDIENTE

pentru 15 bucati:

  • 80 gr fulgi de cocos
  • 80 gr zahar pudra
  • 2 albusuri
  • 2 lingurite faina de porumb
  • 1/2 ciocolata amaruie pentru glazurat
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Nourasi de cocos:

1. Albusurile se bat cu zaharul farin intr-o 
spuma alba care nu e teapana si inca
curge de pe tel.
2. Se incorporeaza faina de porumb
si nuca de cocos, continuind sa mixati
cateva secunde pana sa incorporat.

3. Repartizati cu o lingurita cate un nouras
intr-o tava asternuta cu folie unsa cu
putina grasime, coaceti la 150 de gr C
cuptor preaincalzit 15~20 de minute.
4. Le scoateti din tava dupa ce s-au racit
si le glazurati cu ciocolata
topita la bain-marie


Daca ti-a placut reteta noastra "Nourasi de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara