Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa

de Valclaudia in Prajituri, 9 Aug 2015 | 7964 vizualizari

 

o prajitura ieftina, foarte usor de preparat si neasteptat de gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 550 ml apa minerala
  • 200 g zahar tos
  • 400 g faina alba proaspat cernuta
  • 50 g cacao
  • 100 g nuca de cocos (fulgi)
  • 50 g seminte de in
  • 75 ml ulei de floarea soarelui
  • 1 lingura otet de mere
  • un praf de sare
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 2 linguri seminte de in
  • 2 linguri seminte de canepa
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa:

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Intr-un castron incapator punem apa minerala,otetul si uleiul.

Adaugam in ce ordine vrem ingredientele uscate (mai putin cele doua linguri seminte de in si cele de canepa, pe care le vom folosi la decorat) si mixam foarte bine sa se omogenizeze amestecul.

Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina si turnam amestecul obtinut, apoi nivelam cu lingura.

Presaram semintele de in si de canepa, apoi dam tava la cuptor pentru 40 minute (la 180 grade).

Scoatem prajitura din cuptor atunci cand trece testul cu scobitoarea.

Lasam la racit si portionam.

Dupa preferinta o puteti presara cu zahar pudra dar e destul de dulce si aratoasa asa decorata cu seminte....

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu cocos,seminte de in si de canepa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]