Negresa de post cu banane

de cristinutanicolita in Mancaruri de post, 29 Noi 2015 | 8276 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani zahar
  • 2 cani apa minerala
  • 5 lg gem de prune
  • 1/2 cana ulei
  • 1 praf de copt
  • 4 cani faina
  • 3 lg cacao
  • 2 banane+2 lg zahar
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu banane:

Se da drumul la cuptor.

Apa se bate cu zaharul pana acesta din urma se topeste.

Se adauga uleiul, dulceata si se bate bine.

Adaugam faina, cacao si praful de copt.

Omogenizam totul si punem in tava tapetata cu hartie de copt.

Taiem bananele felii si le punem peste blat. Presaram si cele 2 lg de zahar.

Lasam la cuptor, la foc mediu cca min. sau pana trece testul scobitorii.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

30.11.2015, 10:31

Fantastica!!!

Gicuta 1

03.12.2015, 09:09

Minunata!

RODIMUR 1

27.04.2021, 20:02

Îmi place! Minunată idee!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare cu urzici si orez