Negresă de post

de Panacris in Prajituri, 21 Apr 2013 | 6429 vizualizari

 

O a nu știu câtă variantă e negresei,inspirată de Miremic! Super delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • apă plată 1, 1/2 cană,
  • zahăr tos 1, 1/2 cană,
  • ulei de floarea soarelui 5 linguri,
  • budincă de cacao 2 plicuri,
  • zahăr vanilinat 2 plicuri,
  • praf de copt 1 plic,
  • sare iodată 1 praf,
  • pastă de măceșe 5-6 linguri,
  • merișoare 2 linguri,
  • miez de nucă prăjit 2 linguri,
  • zahăr pudră vanilinat.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresă de post:

Apa, zahărul, uleiul, făina, zahărul vanilinat, praful de copt, praful de sare, pasta de măceșe se amestecă cu mixerul până se omogenizează. Apoi se toarnă într-o tavă tapetată cu foaie de pergament, se presară miezul de nucă și merișoarele, se dă la copt, în cuptorul preîncins cca. 40 de minute la foc mediu. După ce trece testul scobitorii, prăjitura, se scoate din cuptor, se lasă să se răcească în tavă, apoi se pudrează cu zahăr praf vanilinat și se porționează.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresă de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]