Negresa de post

de gaby_gabytza in Prajituri, 27 Feb 2013 | 4361 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g zahar
  • 300 ml apa
  • 250 ml ulei
  • 1 plic jum praf de copt
  • esenta rom
  • 2 linguri capuccino
  • cca 600 g faina
  • 3 linguri gem prune
  • Glazura
  • 8 linguri apa
  • 2 linguri capuccino
  • 1 lingura unt
  • 5 linguri zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Mixam apa cu zaharul pana se dizolva zaharul. Adaugam uleiul treptat, faina amestecata cu praful de copt, esenta. Amestecam bine si adaugam capuccino cu gemul de prune. Rasturnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Glazura-amestecam lingurile de capuccino cu apa si zaharul.Topim untul si adaugam compozitia de capuccino. Lasam sa fiarba impreuna pana incepe sa se formeze o crema.

Scoatem negresa de la cuptor si adaugam glazura.Lasam la racit o ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (16)

gaby_gabytza 1

27.02.2013, 18:42

ms aliliana

Rocsi 1

27.02.2013, 20:12

O prajitura pe placul meu!!

Lau 1

27.02.2013, 20:21

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu bulion si crema de ananas