Negresa de post

de LC in Prajituri, 26 Noi 2012 | 5807 vizualizari

 

Ceva mai simplu de atat nici ca exista! :)

 

INGREDIENTE

  • o cana zahar
  • o cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 4 linguri gem de prune
  • 3-4 linguri cacao
  • o lingurita praf de copt
  • 5 linguri nuca de cocos dupa gust
  • doua cani faina
  • un zahar vanilat
  • esenta dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se amesteca toate ingredientele enumarate pana obtinem o compozitie ca o crema si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se da la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa ce s-a racit complet o taiem si o asezam in platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

Crackers cu mac - Rețeta gustoasă de casă

de RODIMUR 8

pe 25.09 la 13:19

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]