Negresa de post

de T I M E A in Mancaruri de post, 25 Noi 2012 | 8315 vizualizari

 

Reteta de la Laura Adamache.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina
  • 100 gr zahar
  • 1 plic praf budinca de ciocolata
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita rasa bicarbonat
  • un varf cutit sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 lingura otet
  • 5 linguri ulei
  • 250 ml apa
  • 1/2 sticuluta esenta de rom
  • putin ulei pt uns tava
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol amestecam toate ingredientele uscate.

In alt bol amestecam ingredientele lichide.

Impreunam cele doua compozitii si amestecam pana la omoginzare.

Ungem o tava mica cu ulei si turnam compozitia rezultata.

Dam la cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 25-30 minute.

Scoatem din cuptor, lasam sa se raceasca usor apoi pudram cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

ieri la 15:13

Bomboane cu Oreo - Desertul delicios fără coacere

pe 17.09 la 07:28

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa insiropata - de post