Negresa (de post)

de Ligia Bxl in Prajituri, 11 Mar 2011 | 13070 vizualizari

 

special ptr prietena mea:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana de zahar
  • 3 cani de faina
  • 5 linguri cu varf de cacao
  • 1 1/2 cana de apa
  • 5 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • putina sare
  • stafide sau rahat taiat marunt
  • ptr glazura:
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 3 linguri de apa
  • 50 gr de margarina
  • putina esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa (de post):

Aluatul:

se amesteca bine toate ingredientele,apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina si cu o foaie de copt si se da tava la cuptor ptr a se coace,se face la final testul cu scobitoarea.

Glazura:se amesteca toate ingredientele si se pune la foc sa se omogenizeze si se da de pe foc dupa care se pune putina esenta de rom.Aceasta glazura se pune peste prajitura.

Se taie prajitura dupa racire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

ieri la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Katy