Negresa cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 26 Iul 2013 | 4143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 150 gr ciocolata rasa
  • 200 grame iaurt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa.

Separat batem albusurile cu putina saredupa care le incorporam in aluat amestecand cu lingura de jos in sus.

Luam o tava ,o ungem cu unt din belsug si presaram zaharul . Asezati apoi caisele cu partea in care a fost samburele in jos si turnati compozitia in tava peste caise. Se introduce la cuptorul preincalzit si se lasa cam 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu caise, ricotta si vanilie