A iesit o pufosenie de nu te poti opri din mancat! :X
Intr-un vas, se amesteca apa minerala cu sarea si zaharul, pana ce aceasta din urma se dizolva. Se adauga apoi esenta de rom si uleiul.
Separat, se amesteca faina cu praful de copt si cacaua.
Alunele de padure se prajesc usor apoi se taie bucati mai mici. Fructul kaki se curata de pielita si se taie cubulete mici.
Peste lichid se toarna ingredientele uscate si se amesteca pana se omogenizeaza. La final, se pun alunele si fructul kaki. Se amesteca, apoi se toarna totul intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru cca. 35-40 de minute (se face testul scobitorii).
Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se portioneaza si se serveste.
Pofta buna!
1
Se poate pudra cu zahar pudra vanilat.
2
Se poate inlocui fructul kaki cu orice alt fruct preferati.