Negresa

de anca_rm in Prajituri, 7 Aug 2013 | 4838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 130 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • zahar vaniliat
  • sare
Optional : nuca (150 gr ) , ciocolata alba , stafide, ciocolata cu menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Ciocolata cu untul le topim impreuna pe bain marin si lasam sa se raceasca.

Cand sunt reci adaugam zaharul, zaharul vaniliat si  ouale unul cate unul , dupa fiecare amestecam ca sa se omogenizeze si sa nu se taie. Cand terminam de adaugat ouale punem faina cu praful de copt si turnam in tava tapetata in prealabil cu hartie de copt .

Eu peste ea am pus bucati intregi de ciocolata alba ( se poate razui , din punct de vedere estetic este mai ok razuita, mie imi place sa dau peste patratele de ciocolata )

Punem la cuptorul incins la 180 grade , si lasam cam 20 minute ( recomand testul cu scobitoarea )

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Brownies cu banane