Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 15 Feb 2013 | 5005 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g zahar
  • 250 g faina
  • 3 linguri cacao
  • 150 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • esenta de rom
  • glazura
  • 1 ciocolata
  • 50 g unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam zaharul, untul, cacao, laptele si le punem pe foc si lasam sa fiarba 3 minute. Dupa care le lasam sa se raceasca. Faina o amestecam cu praful de copt. Albusurile le batem spuma cu un praf de sare dupa care adaugam galbenusurile cate unul amestecand dupa fiecare. Adaugam amestecul de unt si omogenizam. Adaugam si faina dupa care omogenizam si turna in tava (eu am turnat in forma de inima si la mijloc am adaugat niste forme de inima). Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca in tava ,adaugam ciocolata topita cu untul. Eu am adaugat si niste visine din compot

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

oO_ acnA _Oo 1

16.02.2013, 02:22

Mmm o nebunie

gaby_gabytza 1

16.02.2013, 11:53

va multumesc

Gabrielle_Gabi 1

03.09.2013, 00:16

O fac in weekend ! Dar nu cred ca mai am rabdare pana atunci arata prea bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de branza