Negresa

de deyutzky in Prajituri, 15 Oct 2011 | 5719 vizualizari

 

negresa a la Dya...a iesit buna buna buuunaaa!

 

INGREDIENTE

  • 25 gr unt
  • 200 ml lapte
  • 200 gr zahar
  • 200 gr faina
  • 4 oua
  • 5 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt

Pt glazura:

  • 1 ciocolata cu lapte (100gr)
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri de lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Intr-o craticioara punem la fiert untul+zaharul+laptele+cele 5 lg de cacao. Amestecam incontinuu pana ce da un clocot doua dupa care se da la racit.

Adaugam apoi pe rand faina+praful de copt+galbenusurile+albusurile pe care le batem spuma si amestecam incontinuu. Pregatim tava in care punem hartie de copt si tapetam cu unt apoi adaugam compozitia obtinuta si dam la cuptor pt 40 de min.

Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se pregateste glazura.

Glazura: intr-o craticioara topim ciocolata peste care adaugam untul si laptele si amestecam pana se formeaza o pasta. Dupa ce s-a racit si glazura ornam prajitura.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

ieri la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza de vaci