Napolitane cu caramel si cocos

de gaby_duceag in Prajituri, 26 Apr 2011 | 30878 vizualizari

 

O reteta simpla, simpla de tot, dar care e foarte apreciata de piticii care cer "ceva bun" :))).
La multi ani, Medi!!!!!La multi ani Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr cocos
  • 3 foi de napolitana (mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu caramel si cocos:

Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic.

Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet.

Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)

Amestecam usor si punem iar pe foc. Fierbem la foc mic aprox. 5 minute.

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem 2 minute.

Racim usor, impartim crema in doua si punem intre foile de napolitana.

foaie/jumatate din crema/foaie/restul de crema/foaie.

Dam la rece apoi portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu caramel si cocos" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (34)

Georgianna 1

05.09.2012, 13:37

foarte bune,si acestea imi aduc aminte de copilarie!

babi5 1

14.10.2013, 18:03

diana_k 1

15.10.2013, 08:42

place, place, place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]