Napolitana cu rahat si lamaie

de Sim0na in Prajituri, 24 Mar 2012 | 16589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi napolitane
  • 1 lamaie
  • 1 kg rahat
  • 3 linguri cu varf de margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitana cu rahat si lamaie:

Rahatul se da prin masina de tocat, apoi se da si lamaia (alegand samburii ptr ca da un gust amar cremei). Rahatul si lamaia se amesteca cu margarina, iar cu aceasta crema formata se ung foile de napolitane. Se acopera cu un servet peste care se pune un fund mai greu si se lasa pana dimineata.
Este un desert racoros si foarte rapid de facut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitana cu rahat si lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Foi cu miere