Naans cu branza topita

de Catalina L in Piine, 8 Oct 2016 | 5191 vizualizari

COMENTARII (14)

Constelatialeu 1

08.10.2016, 22:18

Interesant !

Bunica 1

08.10.2016, 22:22

Ia azvârle tu una până la București să gust și să mă conving de bunătatea făcută sau mai bine postată la ceas de seara!

Catalina L 1

08.10.2016, 22:30

incearca reteta Bunica si nu vei regreta

Rahela Velicu 1

08.10.2016, 22:42

hmm, ce bunatate!

mihaelar63 1

08.10.2016, 22:47

Cu siguranta voi incerca !!!! Imi place mult diversitatea ,, cosmopolita'' de retete pe care le aduci yahoo47.gif yahoo47.gif yahoo47.gif

MotanLaOale 1

08.10.2016, 22:53

diaconta 1

08.10.2016, 23:00

Cam tarzior dar pastram pentru degustare

Ksenya 1

09.10.2016, 08:13

interesanta reteta!

dantes 1

09.10.2016, 09:32

Interesant!

simona72 1

09.10.2016, 09:37

Faina adaptarea! chiar asa? Naan cu branza topita in India? Din citirile mele culinare , indienii foloseau mult faina de naut...la mama lor nu le faceau din faina de naut?? sau erau pt alte "placinte"?

Gherca Daniela 1

09.10.2016, 12:17

super reteta!

mirela0911 1

09.10.2016, 12:42

Foarte faina reteta! Bravo, Cata!

Rocsi 1

09.10.2016, 19:48

Imi plac mult aceste placintele!

buggy 1

30.03.2018, 22:38

Ghee ( se pronunta GHI ) si este unt si nu ulei. Mai exact unt clarifiat, adica unt normal care se fierbe la foc mic pana se elimina apa din el.

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Focaccia alle erbe e pomodorini