Muşchiuleţ de porc umplut

de diaconta in Porc, 27 Dec 2011 | 7265 vizualizari

 

Un alt aperitiv foarte usor de realizat dar de efect pe platourile de aperitive.

 

INGREDIENTE

  • un muschiulet de porc
  • umplutura de carnati sau carne tocata condimentata si cu usturoi
  • sare,piper,boia,pudra de rozmarin
  • cateva crengute de rozmarin verde
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muşchiuleţ de porc umplut:

Pentru ca tot am facut carnati,am pastrat putina umplutura pentru muschiuleti.Cu ajutorul unui cutit,am facut un orificiu in mijlocul muschiuletului,suficient cat sa punem umplutura.

Se condimenteaza muschiuletul,se pune intr-o tava cu putin ulei si apa.Se acopera cu o folie de aluminiu si se pune la cuptor aproximativ 50 de minute.Folia se indeparteaza spre final si lasam sa se rumeneasca.

Lasam sa se raceasca si feliem.Este la fel de bun rece ca si cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muşchiuleţ de porc umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc umplut cu sunca de casa si legume