Muschiulet de porc cu ciuperci

de Corinuta in Porc, 4 Sep 2010 | 4138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g muschiulet
  • 500 g ciuperci albe mici champignon
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2-3 linguri de ulei
  • 1/2 lamaie
  • 50 g unt
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu ciuperci:

Se apala carnea cu apa rece, se sterge si se pipereaza. Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea pe toate partile. Se acopera tigaia si se inabuseste carnea pana se inmoaie.

Intre timp se curata ceapa, se spala si se taie rondele. Se spala ciupercile, se taie felii si se stropesc cu zeama de la lamaie. 

Se scoate carnea din tigaie, se sareaza, se impacheteaza in folie de aluminiu si se tine la cald. 

Se topeste untul in uleiul ramas si se prajesc ciupercile aprox. 5 minute, apoi se adauga ceapa si se mai calesc impreuna cateva minute amestecand continuu. Se condimenteaza cu sare si piper. 

Se scoate carnea din folie si se felieza, se pune pe farfurii, deasupra se pun ciupercile si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena cu carne de porc