Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja

de laylalala in Vita, 7 Mai 2010 | 7549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr ceapa, tocata mare
  • 2 capatani de usturoi, curatate
  • 8 cartofi de marime mica sau medie, spalati
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita otet
  • 2 linguri patrunjel proaspat tocat
  • Sare si piper negru
  • 4 felii de muschi (aprox. 125 gr fiecare)
  • 1 lingura sos Worcestershire
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja:

Se incalzeste cuptorul la 200°C.Se pun ceapa, usturoiul si cartofii intr-o tava de cuptor.Se stropesc cu 1 lingura ulei de masline, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptor 1h – 1h 15 minute, pana devin moi.
Dupa ce legumele s-au facut, se pun intr-un castron si se amesteca cu 1 lingura ulei de masline, otet si patrunjel tocat, apoi se sareaza si pipereaza dupa gust.
Se incalzeste o tigaie tip gratar la flacara puternica.Se indeparteaza portiunile de grasime de pe carne.Feliile se freaca cu 1 lingura ulei de masline si sos Worcestershire.Se sareaza si pipereaza dupa gust, apoi se prajesc pe gratar pe fiecare parte, pana s-au facut.Se servesc cu legumele coapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita la gratar cu ceapa, usturoi si cartofi copti in coaja" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vacuta cu cartofi si usturoi, la tava