Musaca cu carne de porc si cartofi

de Florin A in Porc, 7 Ian 2016 | 8365 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

    • 1 kg carne tocată de porc
    • 200 gr cascaval Delaco ras
    • 5-6 cartofi (măricei)
    • 150 ml suc de roşii
    • 2 ardei capia roşii
    • 4-5 cepe albe
    • Sare şi piper după gust
    • Câteva frunzuliţe de busuioc proaspăt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Musaca cu carne de porc si cartofi:

Într-o tigaie, adăugăm 1-2 linguri cu ulei, punem carnea tocată şi acoperim cu un capac. Dacă este necesar amestecăm ocazional. Când începe să îşi schimbe culoarea adăugăm ardeii şi ceapa, busuiocul verde tocat şi condimentăm după gust cu sare şi piper. Colorăm cu suc de roşii şi continuăm  fierberea înca 10 minute aproximativ.

Între timp, feliem cartofii, îi sărăm şi îi rumenim uşor, la foc iute.

 Într-un vas de cuptor, aşezăm un strat de cartofi, presărăm jumătate din cantitatea de caşcaval ras şi adăugăm carnea. Deasupra, aşezăm restul feliilor de cartofi şi presărăm caşcavalul rămas.

 Punem vasul în cuptorul încins în prealabil, până ce musacaua se rumeneşte frumos.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne de porc si cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

miki_a 1

07.01.2016, 23:48

O pun pe lista! Tare bine arata!

mirela0911 1

08.01.2016, 10:21

Tare bine arată musacaua!

dantes 1

09.01.2016, 14:15

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si kefir

de oanapl 8

ieri la 18:32

Somon cu orez cremos, cu parmenzan

de oanapl 8

ieri la 17:47

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura