Muraturi Panacris

de Panacris in Muraturi, 7 Oct 2011 | 5951 vizualizari

 

Iarna-i grea, omatul mare si camara plina de bunatati! In fiecare an la inceputul lunii octombrie toata familia se mobilizeaza pentru actiunea "muraturi"!

 

INGREDIENTE

  • Gogonele
  • Pepenaşi
  • Varză roşie
  • Varză albă
  • Castraveţi
  • Hrean
  • Mărar uscat
  • Condimente
  • Apă
  • Sare neiodată
  • Frunze de vişin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muraturi Panacris:

Se pun cantităţi egale de legume, spălate şi curăţate în butoi. Printre ele se pun bucăţi de hrean şi mărar uscat. Se face o saramură din apă şi sare. Saramura este bună,  cand pluteste oul în ea. Se toarnă saramura peste legume, se închid borcanele sau butoaiele cu capace şi se păstrează la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muraturi Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Panacris 1

10.10.2011, 08:59

gaby_gabytza 1

11.10.2011, 12:43

Cris2711 1

08.10.2012, 20:49

pepene murat,nu imi amintesc sa fi mancat vreodata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]