Murături cu „de toate”

de diaconta in Muraturi, 16 Sep 2012 | 5413 vizualizari

 

Imi place genul acesta de murături,pe lângă aspectul senzaţional şi simfonia culorilor,când desfaci borcanul cu murături,poţi să alegi de acolo ce-ţi place.Mie-mi place tot ce-am pus,dar nu-i toata lumea aşa „fără mofturi” ca mine ))).

 

INGREDIENTE

Nu am cantităţi exacte,eu am obţinut un borcan de 3 litri si unul de 2,5 litri Am folosit:

  • Conopida
  • Gogosar rosu
  • Castraveti
  • Morcov
  • Gogonele (rosii verzi)
  • Ardei iuti
  • Usturoi
  • Frunze de telina
  • Hrean
  • Cimbru si marar uscat
  • Boabe de piper negru
  • Boabe de mustar
  • Foi de dafin

Pentru lichid:

  • 2 litri apa
  • 600 ml otet
  • 3 linguri sare
  • 4 linguri zahar

2 borcane de 2,5 respectiv 3 litri

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murături cu „de toate”:

Se spala toate legumele,se aseaza în borcane dupa preferinta.Gogosarii se taie felii si se oparesc ,se lasa sa fiarba un clocot,se racesc cat sa se poata aseza in borcane.

Se fierbe lichidul,se lasa sa se raceasca,apoi se pune în borcane.Se închid borcanele cu capacele si se depoziteaza în camara.

Se consuma cand nu mai puteti de pofta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Murături cu „de toate”" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

diaconta 1

18.02.2013, 22:33

Delia

alilianaa 1

04.09.2013, 12:42

super

diaconta 1

04.09.2013, 13:09

Liliana,imi plac muraturile astea mixte de unde poti sa-ti alegi ce-ti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conopida murata