Muraturi asortate

de Sylvia in Muraturi, 16 Oct 2011 | 7527 vizualizari

COMENTARII (29)

Sylvia 1

16.10.2011, 17:48

Reteta mea cu nr 350 eu tot cu saraturi sunt nu cu torturi aniversare si fineturi

Bunica 1

16.10.2011, 18:09

.Ieri am pus si eu un borcan de muraturi asortate (gogonele, varza, morcvi ) in saramura Arata foarte bine borcanele de continut.....cand s-or acri

ela 1

16.10.2011, 18:30

Silvia ai aparut??

Rocsi 1

16.10.2011, 18:30

sylvia ce dor mi-a fost de tine muraturile tale arata grozav

mirela0911 1

16.10.2011, 18:47

super bine arata muraturile

aziz 1

16.10.2011, 19:03

lume nouaaaa...Silvi cum iti merge mai? faine muraturi

Bucataras 1

16.10.2011, 19:37

ce minunatii

Oana 1

16.10.2011, 20:39

Ce bine arata!

deyutzky 1

16.10.2011, 20:57

tare bine arata

RuxyRux 1

16.10.2011, 21:30

Chiar arata MINUNAT!!!

diaconta 1

16.10.2011, 21:45

uite asa-mi plac mie borcanele,frumos colorate

Ina 1

16.10.2011, 22:04

Sylvia , eu vreau ardei umplut cu varza

danakarin 1

16.10.2011, 22:23

mi-ai facut pofta. Am sa pun prima data in vitat mea muraturi....

Cris2711 1

17.10.2011, 10:20

Sylvia felicitari pentru aceasta reteta nu te-am mai vazut de mult ,arata minunat

mena29 1

17.10.2011, 13:20

Minunat,Sylvia
Mult succes in continuare,la sc.de bucatari si te asteptam cu articolele promise

MIUTA 1

17.10.2011, 17:31

Arata foarte bine muraturile,imi place
Mi-a fost dor de tine

Sylvia 1

17.10.2011, 20:58

Multumesc de laude, mi-a fost tare de voi de toata gasca

Sylvia 1

17.10.2011, 21:00

Cu scoala mea ce sa zic programul e foarte lung, zilnic pana la 17-18 cans sunt la restaurant scap ceva mai repede, se munceste foarte mult si foarte serios, la scoala sunt o multime de materii in plus de tehnica, conservare, drept comercial, tehnici comerciale de vanzare plus ca fac s cursuri generale de matematica, franceza, fizica, engleza si toate astea in franceza asta e mai greu

Bucataras 1

17.10.2011, 21:08

sa ne mai scrii ce faci p-acolo

Sylvia 1

17.10.2011, 21:16

Bucataras o sa va povestesc ca s putea in mare sa fac un miniserial de comedie ca episod pilot sa va povestesc ca in a doua mea zi de practica la restaurant bucatarul care lucra sub-sef a cedat psihic si a plecat fara sa zica nimic, tipul care era comis in cuisine e super timid si tinerel asa ca seful en cuisine m-a rugat pe mine sa il ajut si sa fac serviciul de montaj al farfuriilor, dresaj, expediat tot pe ceas si exemplar si ei lucreaza cu vreo 10 feluri de sosuri si vreo 10 cobinatii de salate . Mi-am zis ca am trecut eu si prin mai rele si m-am pus pe treaba, incepand din ziua aceea cand sunt acolo eu fac servicul asta

Bucataras Medi 1

01.11.2011, 19:27

Ai reusit sa ma uimesti si de data asta cu .....saraturile tale.Imi aduc aminte ca si anul trecut ai facut-o.
Minunat arata si binevenite in miez de iarna.................

mihaelar63 1

04.11.2011, 20:26

Senzational arata conopida mov e e,, primadona '' in borcan

Bunica 1

04.11.2011, 20:37

Oooo ce placere, mihaelar63, te mai "vede" omul Sylvia "saraturile" tale arata foarte bine de gust nu ma indoiesc

Sylvia 1

16.11.2011, 22:52

va imbratisez cu drag pe toate

diaconta 1

16.11.2011, 22:57

Sylvia,ce poza superba
arati senzational

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata asortata pentru iarna (reteta Motan)