Murata Panacris

de Panacris in Bauturi, 21 Aug 2012 | 11073 vizualizari

 

Si acum "mura" de pe tort! Un digestiv natural ;)

 

INGREDIENTE

  • mure 1000 g.,
  • zahar tos 1000 g.,
  • sirop de menta 100 ml.,
  • alcool din cereala 750 ml.
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murata Panacris:

Murele se curata si se spala rapid sub un jet de apa rece. Se pun intr/un borcan mai mare, se adauga zaharul tos, siropul de menta si alcoolul, atentie alcoolul se pune imediat, nu se lasa fructele la macerat. Se amesteca usor in decurs de cca. 1 saptamana,  odata pe zi, pana se topeste zaharul, apoi se lasa la "odihnit" cca. 2 saptamani. Se trage in sticle si se aseaza in camara. Recomand consumul cu moderatie;). Murele ramase, dupa cum veti observa vor fi inca intregi, (din acest motiv recomand ca alcoolul sa fie pus imediat peste fructe!), se pot folosi in salate de fructe sau bombonele din ciocolata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Murata Panacris" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]