Murata Panacris

de Panacris in Bauturi, 21 Aug 2012 | 10509 vizualizari

 

Si acum "mura" de pe tort! Un digestiv natural ;)

 

INGREDIENTE

  • mure 1000 g.,
  • zahar tos 1000 g.,
  • sirop de menta 100 ml.,
  • alcool din cereala 750 ml.
Portii: 15
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Murata Panacris:

Murele se curata si se spala rapid sub un jet de apa rece. Se pun intr/un borcan mai mare, se adauga zaharul tos, siropul de menta si alcoolul, atentie alcoolul se pune imediat, nu se lasa fructele la macerat. Se amesteca usor in decurs de cca. 1 saptamana,  odata pe zi, pana se topeste zaharul, apoi se lasa la "odihnit" cca. 2 saptamani. Se trage in sticle si se aseaza in camara. Recomand consumul cu moderatie;). Murele ramase, dupa cum veti observa vor fi inca intregi, (din acest motiv recomand ca alcoolul sa fie pus imediat peste fructe!), se pot folosi in salate de fructe sau bombonele din ciocolata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Murata Panacris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

22.08.2012, 16:50

Mama ce as gusta si eu din murata taaa! Super!

mena29 1

22.08.2012, 18:03

mirela0911 1

22.08.2012, 18:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Smoothie cu mure