Mucenici muntenesti

de ianculubita in Dulciuri, 5 Mar 2013 | 4298 vizualizari

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

05.03.2013, 12:25

si acestia arata bine numai ca mucenicii nu se strecoara ci se lasa in zeama in care au fiert si se servesc cu zeama cu tot iar zeama se indulceste si se aromeaza (te rog sa-mi ierti completarea)

Rocsi 1

05.03.2013, 12:35

Asa fara zeama mananc si eu, altfel nu

danamatei 1

05.03.2013, 12:55

o sustin pe mamaie elena, are dreptate, si zeama este buna, dulce si aromata

ianculubita 1

05.03.2013, 14:00

Aha...eu am citit prin retete ca se lasa cu zeama,dar m-am gandit ca au gresit asa se intampla cand nu stii oricum cred ca nu mi-ar place cu zeama;multumesc pentru completatea cunostintelor

Ela68 1

05.03.2013, 14:04

Zeama este exceptionala, mai ales daca are esenta de rom si vanilie.

Sim0na 1

05.03.2013, 14:36

Preferatii mei!! Ca doar sunt munteanca

Samy 1

05.03.2013, 14:46

Tare bun arata , imi aminteste de copilarie. Cu sau fara zeama, depinde de gustul fiecaruia si de regiunea de unde vine reteta. Eu ii prefer pe cei de aici din reteta

diana_k 1

06.03.2013, 17:40

ortansa 1

07.03.2013, 09:14

Mie imi plac cu zeama, dar sunt buni si fara zeama .

Toamna07 1

07.03.2013, 13:13

Si eu tot cu zeama Ii servesc, dar nu refuz portia asta generoasa.
Fur si lingurita!

feliciacristea46 1

07.03.2013, 16:55

cu zeama au farmec dar cei moldovenesti sunt copti , cu miere si nuca pe deasupra !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mucenici umpluti cu nuca