Mucenici

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 11 Mar 2015 | 3702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 litri apa;
  • 500 g zahar;
  • 300 g nuci maruntite;
  • esenta de rom si scortisoara, dupa gust;
  • doua siraguri de covrigi mucenici (200 de bucati).
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mucenici:

Se pune apa la fiert impreuna cu zaharul, iar dupa ce clocotesc se adauga nucile, esenta si scortisoara.

Se mai fierb circa 10 minute, dupa care se iau de pe foc, se adauga covrigii si se acopera cu un capac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mucenici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mucenici muntenesti