Moelleux au chocolat

de AnyCostescu in Prajituri, 9 Iul 2014 | 3263 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 150 g zahar pudra
  • 100g unt
  • 75 g faina
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Moelleux au chocolat:

Ciocolata si untul se taie bucatele si se topesc .

Intr-un bol amestecam faina, zaharul si galbenusurile de ou.

Adaugam ciocolata si untul si omogenizam.

Albusurirle le batem spuma cu un praf de sare, dupa care le incorporam in compozitia de mai sus.

Punem compozitia rezultata intr-o tava si o coacem circa 20.25 minute (la foc mediu) in cuptorul incins in prealabil.

Dupa coacere, se lasa la racit si se serveste :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Moelleux au chocolat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata si lichior de cafea