Mix de legume pentru garnitura

de mamaieelena in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2012 | 4507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi potriviti
  • 150 g romanov fiert inainte (este un alt soi de conopida)
  • 1 andiva mica
  • sare,
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mix de legume pentru garnitura:

Cartofii fierti se vor curata si se for taia felii, romanovul fiert si scos in apa foarte rece sa-si mentina culoarea. Intr-o tigaie teflonata sa pune uleiul ,se adauga cartofii si se vor lasa la prajit pana se fac aurii, se adauga romanovul se lasa pana se soteaza si el putin ,se pune andiva taiata in 2-3 pe latimea ei, usturoiul taiat bucati mai mici si se adauga sare si piper. Se mai la pret de 1 minut si se scot pe farfurie si se serveste alturi de o friptura sau peste.

Pofta buna,

Daca ti-a placut reteta noastra "Mix de legume pentru garnitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sim0na 1

17.11.2012, 00:07

delicioase!!!

mamaieelena 1

17.11.2012, 09:31

multumesc Sim0na

jolygina 1

18.12.2012, 10:51

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]