Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2013 | 6310 vizualizari

 

Pregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)

 

INGREDIENTE

  • Blat tarte:
  • 100 gr unt
  • 200 gr faina
  • 1 ou mare (XXL) sau doua mai mici)
  • 1/2 lingurita chimen macinat
  • 3 prafuri de sare
  • Umplutura de ciuperci:
  • 7 ciupercute champinion
  • 1 ardei gras rosu mare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 2 linguri ulei vegetal( palmier)
  • 2 cutii de branzica Delaco( cea calcica sub forma de scoici)
  • Crema de branza:
  • 2 bucati de branza Miez de Lapte sarata( sau dulce)
  • 10 linguri de branza dulce
  • 5 linguri de smantana
  • 3 codite de ceapa verde tocata
  • 1 legatura marar
  • 2 oua
  • sare dupa gust
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte:

Pentru blat:  cernem faina, facem o adancitura in mijloc punem oul, sarea pe margine, chimenul si amestecam pana se incorporeaza bine  ingredientele si framantam pana obtinem un aluat de tarta. Punem in folie si dam la rece pana preparam crema si umplutura.

Crema de branza:

Amestecam branza de vaci cu smantana, adaugam si branzica miez de lapte pe care o faramitam cu o furculita, mararul, ceapa verde tocata, sarea si apoi oul la sfarsit.

O acoperim si o dam la rece la frigider.

Umplutura de ciuperci:

Intr-o tigaie incingem uleiul si inabusim ceapa tocata impreuna cu ciupercile taiate marunt si ardeiul gras tocat. Adaugam si patrunjeul . Lasam pe foc pana se evapora toata apa si potrivim gustul de sare si piper. Lasam la racit.

Scoatem aluatul de la frigider si il impartim in 9 bucati( mingiute).

Pregatim pentru forme 9 hartiute patrate decupate din foaie pergament. Daca avem foi speciale pentru forme e si mai bine.

Fiecare bucata o vom intinde direct pe hartiuta si apoi vom lucra blatul direct in forma.

Umplem cu crema de branza apoi deasupra punem umplutura de ciuperci si branzica miez de lapte.

Coacem tartele la 180 de grade pentru 45 de minute.

Noua ne-au placut mult...sper sa va placa si voua daca le veti prepara :)

 


 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sandvişuri rulate