Aluatul : Apa, untul, zahatul si sarea se pun intr-o cratita pe foc. Cand incep sa fiarba si untul s-a topit se adauga faina toata odata si se amesteca iute cu un tel ori cu mixerul. Apoi se lasa la racit.
Peste aluatul rece (poate fi si caldut, nu fierbinte!) se incorporeaza ouale treptat, unul cate unul. Se pune aluatul in tava tapetata cu hartie de copt cu ajutorul unui sprit modeland cu acesta „betisoare” de cca 5-6 cm lungime cu 3-4 cm intre ele. Se coc 15 min la foc iute, apoi la foc mediu pana se rumenesc. Dupa ce s-au racit se taie si se umplu cu crema calduta.
Umplutura : Budinca se prepara conform indicatiilor de pe plic.
Glazura: Ciocolata rupta bucatele cu margarina si laptele se pun intr-o craticioara si se topesc la bain-marie, apoi se adauga 1 lingura de cacao amestecand bine cu un tel sa nu ramana cocoloase.
Se scufunda pe jumatate eclerele (umplute deja) si se aseaza pe un platou. Se servesc dupa min 1 ora, timp in care se tin la frigider.