Mini tort Pavlova cu capsuni

de mirela0911 in Prajituri, 18 Mai 2014 | 4780 vizualizari

 

Bun rau!

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • un praf de sare
  • 250g zahar
  • 1/2 lgt suc de lamaie
  • 250 ml frisca
  • capsuni
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tort Pavlova cu capsuni:

Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand cate o lingura de zahar si se mixeaza pana ce zaharul se dizolva complet si obtinem o spuma tare. Se pune si zeama de lamaie, se amesteca bine, apoi in tava cuptorului tapetata cu hartie de copt se formeaza trei cercuri din spuma obtinuta, o intindem, ii facem niste tepi deasupra si dam la cuptorul preincalzit la 110 grade si lasam pt cca o ora si ceva (depinde de cuptor) cu usa intredeschisa. Trebuie sa se usuce bezeaua si sa fie crocanta. Se lasa la racit in cuptor.

Se bate frisca, se curata capsunile si se taie felii. Luam o bezea, o ungem cu frisca, asezam capsuni peste frisca si la fel procedam si cu a doua bezea. Deasupra se pune ultima bezea si se orneaza dupa imaginatie.

Pofta sa aveti, ca eu am avut!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tort Pavlova cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert mini-pavlova cu zmeura