Mini tarte cu carne tocata si branza

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2012 | 4756 vizualizari

 

Mi-a ramas ceva carne de la Drobul de Craciun(3)http://mmihalache.blogspot.com/2012/01/drob-de-craciun-3.html ........resturi cum le zic eu...................hahaha...........si ce sa fac cu ea decat niste mini tarte, le-am zis eu.....))))

 

INGREDIENTE

  • o mana de carne de la drob (vezi reteta)
  • 1/2 foaie aluat foietaj
  •  branza de oaie rasa
  • unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini tarte cu carne tocata si branza:

Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si  o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea  si deasupra radem niste branza.Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem..Lasam sa se raceasca si apoi scoatem  cu grija din forma.Servim atat rece cat si calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini tarte cu carne tocata si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]