Mini-tarte cu carne si ciuperci

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 5772 vizualizari

 

usor de facut si bun!

 

INGREDIENTE

  • pt.aluat:
  • 3 galbenusuri,
  • 200 g unt ,
  • faina cat cuprinde (aprox 400 g)
  • pt.umplutura:
  • 8 ciuperci mari champignion proaspete
  • 300 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 150 g cascaval
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini-tarte cu carne si ciuperci:

Se face intai aluatul fraged din faina cu unt si cele 3 galbenusuri, se framanta bine si apoi lasam aluatul la rece 2 ore cel putin.

Intre timp pregatim umplutura, taiem ciupercile cubulete mici. Le calim intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline si un praf de sare pana ce se duce putin sucul lor sa nu fie zemoase dar nici uscate de tot..Apoi tocam carnea de vita/vitel,o dam cu sare si piper si o calim si pe ea impreuna cu ceapa tocata.Amestecam si cu ciupercile.

Luam aluatul din frigider si intindem o foaie din care taiem apoi forme mici rotunde ce se potrivesc formelor de mini tarte.Intindem bine aluatul sa se onduleze dupa modelul marginilor tarteleor.Apoi cu o lingura luam din umplutura si punem in mijlocul aluatului din tarta.Presaram deasupra cascavalul ras si dam la cuptorul incins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini-tarte cu carne si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu spanac si leurda (cu faina de secara)