Va multumesc pentru laude sunt f bune si merita facute. Am uitat sa va zic ca se pot coace in orice de la forme de souflé la canite mici daca nu aveti forma de minitarte
Silvioara eu aici gasec 2 feluri de foi care cred ca in coorespondent in Romania ar fi aluat fraged un tip si celelalt tip foietaj frantuzesc. Asta l-am facut cu foaie simpla de aluat fraged. Am uitat ca mai sunt foile de placinta dar alea sunt alta mancare de peste
Daca nu se poate face foaie extrem de simplu din 250 grame de faina, 90-125 grame unt ( diverse retete) , sare si un ou si apa daca cere aluatul, eu fac adesea acum eram grabita si am mereu in frigi de rezerva o foaie cumparata.
Sylvia,din pacate la noi pe piata exista doar 2 tipuri,cele de strudel si joitaj.de aluat fraged nici vorba.Dar cum spui si tu,se face repede si usor in casa.Cand fac mai multa,bag si la congelator ,tine foarte bine.Sigur fac si eu zilele astea.