Mini pizza din foietaj

de stefy_a in Pizza, 14 Mar 2017 | 2534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g aluat foietaj
  • 6 feliute muschi de porc afumat
  • 50 g mozzarella sau cascaval facuta bucati
  • 10 ciuperci feliate de la borcan
  • 30 g boabe de porumb
  • cateva masline feliate (eu am folosit masline verzi)
  • 4 linguri sos de roşii
  • oregano
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini pizza din foietaj:

Fiecare foaie se imparte in doua dreptunghiuri, si apoi, din fiecare foaie, se taie margini de circa 1 cm grosime cu care se inconjoara marginile dreptungiurilor – pentru a „crea” o bordura pentru ingrediente.

Se asaza dreptunghiurile in tava tapetata cu hartie de copt, apoi se unge fiecare dreptunghi cu sosul de rosii, amestecat in prealabil, cu putin oregano si sare.
Se adauga apoi, cate putin din fiecare ingredient si se da tava la cuptorul preincalzit, la 170 de grade C. Se lasa circa 25 de minute, pana se rumenesc usor.

mai multe retete gasiti pe: http://www.stefyharnicutza.ro/

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini pizza din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu sunca si ciuperci