Mini Pavlova

de Corinuta in Torturi, 1 Aug 2011 | 9145 vizualizari

 

O data in viata trebuie sa incercati aceasta bunatate....macar o data!

 

INGREDIENTE

  • 4 albusuri
  • 250 g zahar
  • 1 lingura amidon
  • 1 lingurita otet
  • 1 praf de sare
  • 200 g frisca
  • fructe ptr ornat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini Pavlova:

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si se mixeaza pana se topeste. Se adauga apoi amidonul si otetul si se amesteca putin pana la omogenizare. Intr-o tana tapetata cu hartie de copt se formeaza 6 cerculete cu un creion care se umplu cu bezea in foi groase de 1,5 - 2 cm.

Se da la cuptor ptr 30 de minute la foc mic, apoi se lasa sa se raceasca in cuptor.

Se bate frisca si se aseaza peste prajiturele, apoi se orneaza cu fructe.....ce n-as fi dat sa am fructe de padure, dar nu aparusera inca.

Pofta mare!

Inspiratie

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini Pavlova" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Un nou inceput de drum