Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de flooris in Aperitive / Garnituri, 31 Mar 2010 | 4026 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: , retete Aperitive / Garnituri
MOZZARELELE SE SCURG DE APA SE DAU PRIN FAINA APOI PRIN OUL BATUT SPUMA IAR LA URMA PRIN PESMET.
DUPA CARE SE PRAJESC II ULEI INCINS PANA CAPATA O CULOARE AURIE.
DE PREFERAT MOZZARELELE SA FIE LIGHT PENTRU ARAMANE ROTONDE .
de rivka 1
de Bya Ralu 9
Bucataras 1
bine ai venit in patria zimbetului, bucataras.ro ce marci de mozzarella sint mai cunoscute si mai apreciate in Italia?
Bunica 1
Ce frumoase sunt pe campul de margarete ! E o idee pentru a diversifica aperitivele de Paste. Bine ai venit in marea familie a bucatarasilor!
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:18
ieri la 08:16
pe 01.09 la 20:21
de RODIMUR 8
pe 01.09 la 15:58
pe 01.09 la 12:41
7 comentarii
de vasimur 4
6 comentarii
5 comentarii
5 voturi
Rocsi
dedairis 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
RODIMUR 8
2216 puncte
vasimur 4
1236 puncte
Rocsi 9
1201 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
Caty 3
111 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!