Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat

de deyutzky in Sandvisuri, 15 Dec 2013 | 8827 vizualizari

 

Sunt perfecte in orice moment al zilei, usor crocante la exterior si moi si parfumate in interior!

 

INGREDIENTE

  • 2 mini baghete
  • 2 cartofi medii
  • 4 catei mari de usturoi
  • sare
  • piper
  • cascaval afumat Delaco
  • 2 linguri de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat:

Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem cuburi.

Ii punem la fiert in apa cu putina sare iar cand sunt fierti pe jumatate ii scoatem pe o farfurie si ii zdrobim cu o furculita.

Punem uleiul intr-o tigaie, adaugam usturoiul taiat bucati si putina apa si lasam 1-2 minute la calit.

Adaugam cartofii zdrobiti, punem sare si piper dupa gust si amestecam. Lasam la foc mic cateva minute continuand sa amestecam, dupa care inchidem focul.

Taiem partea de sus a mini baghetelor, le scoatem miezul, le punem cateva bucatele de unt in interior si le umplem cu cartofii amestecati cu usturoi.

Le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le dam la cuptor pentru 10 minute.

Dupa 10 minute le scoatem si presaram cascavalul dat prin razatoare.

Dam inapoi la cuptor si le mai lasam aprox 10 minute pana ce cascavalul este topit si usor rumenit.

Pofta buna!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mini baghete cu cartofi, usturoi si cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandvis cu somon afumat