Miel-curry cu dovleac

de Speranta in Mancaruri cu carne, 26 Oct 2010 | 5199 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 linguri de ulei de floarea soarelui,
  • 1 kg cotlet de miel,
  • 1 ceapa taiata pestisori,
  • 1 piper cili verde eu am pus rosu ca verde nu aveam la moment ( curatati de seminte si taiati cubulete sau rondele subtiri ),
  • 4 catei de usturoi pisat,
  • 1 lingura praf de curry,
  • 1/2  betisor de scortisoara,
  • 2 rosii curatate si taiate,
  • sucul de la 1/2 lamaie sau lime,
  • 600 ml supa de miel sau pui,
  • 500 gr. dovleac galben curatat si taiat cuburi,
  • patrunjel pentru servit  
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel-curry cu dovleac:

Incalziti uleiul intr-o tigaie si rumeniti carnea de miel.

scoateti bucatile rumenite  intr-un vas si caliti ceapa pana se inmoaie.

Adaugati cili, usturoi, praful curry, scortisoara si prajiti 2 minute.

Puneti in tigaie carnea si rosiile, adaugati sucul de lamaie si turnati supa.

Acoperiti cu capac si fierbeti la foc mic 1,30 ore pana carnea devine moale.

Adaugati dovleacul mariti focul si mai fierbeti inca 20 de minute fara capac pana dovleacul va fi moale si se va ingrosa supa.

Se serveste fierbinte si se presoara cu patrunjel taiat.

Pofta mare, abia astept sa o mai prepar :) !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel-curry cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (4)

Laly 1

26.10.2010, 23:07

bine ai venit Speranta

ela 1

27.10.2010, 19:12

ce colorata e mancarea ta

Lybrary19 1

04.11.2010, 18:32

Mmmmmmmmm, ce delicios arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Picioare de miel la cuptor a la Jamie Oliver