Miel la cuptor cu verdeturi si spanac

de delia64 in Oaie, 28 Apr 2014 | 4260 vizualizari

 

Asa pregatesc eu mielul pentru prima zi de Pasti , este apreciat de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • pulpa de miel
  • coaste de miel
  • gat de miel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 5 legaturi usturoi verde
  • 3 legaturi patrunjel verde
  • boia de ardei dulce
  • piper
  • sare
  • o cana vin
  • 2 cani apa
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Miel la cuptor cu verdeturi si spanac:

Transam carnea de miel , o spalam si o stergem cu un servet .

Spalam verdeturile si  taiem ceapa si usturoiul verde fasii .

Condimentam carnea cu sare, piper si boia dupa gust .

Asezam in tava un strat de verdeata si apoi carnea condimentata  , si acoperim carnea cu restul de verdeata .

Adaugam apa si vinul si acoperim cu folie de aluminiu .

Introducem in cuptorul preancalzit la temperatura de 180 de grade .

Lasam la cuptor aproximativ 90 de minute , scoatem folia si mai lasam la cuptor pana scade apa si se rumeneste carnea frumos .

Se seveste cu garnitura de spanac si salata de ardei copti .

Este o mancare delicioasa . 

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Verdeata coapta la cuptor are un gust deosebit .

Daca ti-a placut reteta noastra "Miel la cuptor cu verdeturi si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

ieri la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel la cuptor cu legume si masline verzi